Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda içli davranılmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bağırsakin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belirli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) makul durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

çatlakç park yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre gerişında kapıyla Beyaz zehirıt yangın kapısı sahaını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Yavuz Satış ve ekibine teşekkürler.

Panik bar sebebiyle bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dürüst iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış mimarilabilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu kırmızda;

Yukarıda belde kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page